Vores hovedkompetencer ligger i det "grønne" arbejde

Hos Andresén & Søn lægger vi stor vægt på de enkelte kunders ønsker og behov. 

Vi rådgiver og udfører professionelt gatnerarbejde i små og store havemiljøer.

Hos os finder du de bedste kompetencer inden for nyanlæggelse af haver, pleje og vedligeholdelse samt beskæring, beplantning og rådgivning.

Foråret er sæson for plantning samt flytning af buske og træer, beskæring samt forårsklargøring af både have samt køkkenhave. Har du et stort eller lille projekt i haven, du gerne vil have udført, så ring og få et godt tilbud.

 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

Haven er jo det mest pragtfulde sted at opholde sig i sommerperioden, og naturen er jo vidunderlig med sine utrolige farver og forskelligheder.

Men mange føler at deres have ikke er særlig inspirerende, da de ikke har tid og energi – og måske heller ikke ideerne – til at få anlagt en mere attraktiv have. Det er her vi kommer ind i billedet. I mange tilfælde kan haven skifte fuldstændig karakter blot ved mindre forandringer. Så ring til os og vi kommer forbi og kigger, snakker ideer og giver dig et overslag på det arbejde, der skal udføres.

 

Vi udfører naturligvis også "gråt" arbejde

I forbindelse med anlæggelse af have er det i mange tilfælde aktuelt at få anlagt f.eks. en terrasse, små stenbelagte stier og oaser rundt om i haven eller måske en indkørsel. Alle disse ting klarer vi naturligvis – men vi tager os generelt ikke af de rigtig store anlægsarbejder med flisebelægning. Det er der andre som er meget bedre til.

 

Forhåbentlig på gensyn.

Camilla Bobek – Mobil: 4026 4917

ANLÆGSGARTNER ANDRÉSEN & SØN • v/CAMILLA BOBEK • VRANGEHUSE 3 • GYRSTINGE • 4100 RINGSTED • TLF: 4717 0217 • MOBIL: 4026 4917 • E-MAIL: camilla@bobek.dk